Caise Crocante Cu Ciocolată
Caisele crocante cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale, caise, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Caise Cu Ciocolată, Caise Uscate Cu Ciocolată, și Batoane De Susan De Caju Cu Nucă De Cocos Crocantă Cu Ciocolată Neagră.
Instrucțiuni
Puneți migdalele într-o tigaie uscată la foc mediu. Gatiti, scuturand tigaia des, pana cand nucile sunt parfumate si usor prajite, aproximativ 4 minute.
Se transferă într-un castron; se toacă mărunt când se răcește.
Aduceți 1 inch de apă la foc mic într-o tigaie mică.
Puneți ciocolata într-un vas mic rezistent la căldură peste apa care fierbe.
Lăsați să stea până când ciocolata este aproape topită, aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați ciocolata până se omogenizează.
Tapetați o foaie de copt cu pergament. Lucrând pe rând, înmuiați aproximativ 3/4 dintr-o caisă în ciocolată, permițând scurgerea excesului. Înmuiați ușor partea de caise acoperită cu ciocolată în nuci tocate și transferați-o pe foaia de copt. Repetați cu caisele rămase, ciocolata și nucile.
Se pune la frigider până se fixează, cel puțin 20 de minute. Păstrați la rece până când este gata de servit.