Caise Brandy Pound Tort

Caise Brandy Pound Tort
Caise Brandy Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 428 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 47 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de aur, nectar de caise, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de rachiu de caise și rom cu piersici, Brandy Migdale Pound Tort, și Tort de rachiu de piersici pentru # BundtBakers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii de tort cu tub canelat de 12 căni sau tigaia de tort angel food (tub) de 10 inci cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele, cu excepția zahărului pudră, cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 1 oră 25 minute până la 1 oră 30 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista