Cafea Preparată La Rece
Cafeaua preparată la rece ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 2 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cheesecloth, filtre de cafea, boabe de cafea măcinate grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cafea cu gheață preparată la rece, Cafea Cu Gheață Preparată La Rece, și Affogato cu cafea preparată la rece.
Instrucțiuni
Puneți zațul de cafea într-un recipient mare. Se toarnă încet apă peste pământ.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și abrupt la temperatura camerei timp de 18 până la 24 de ore.
Aliniați o strecurătoare cu mai multe straturi de cheesecloth și așezați deasupra unui ulcior; strecurați cafeaua prin cheesecloth în ulcior. Aruncați motivele. Pentru a obține o preparare mai clară, strecurați din nou cafeaua prin filtrele de cafea. A se păstra la frigider.