Cafea Cu Gheață Cu Scorțișoară-Caramel
Cafeaua cu scorțișoară-Caramel este o fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 6 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână topping de înghețată cu caramel, cafea maxwell house, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cafea Cu Gheață Cu Scorțișoară-Portocală, Cafea Cu Scorțișoară Mochan, și Cafea Cu Gheață Cu Scorțișoară Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cafeaua în filtru în coșul de preparare a cafelei; se presara cu scortisoara.
Așezați toppingul de caramel în oala goală a aparatului de cafea.
Adăugați apă la aparatul de cafea; bere. Când prepararea este completă, amestecați până se omogenizează bine. Dați la frigider până când este gata de servit.
Se toarnă amestecul de cafea peste cuburi de gheață în pahare înalte.
Serviți cu lapte și zahăr, dacă doriți.