O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 36 calorii. Această rețetă servește 45 și costă 22 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, paste penne cu mai multe cereale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cacciatore cu aragaz lent mai bun ca niciodată, Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent, și Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.
Instrucțiuni
1
Se amestecă roșiile și pasta de roșii în aragazul lent până se omogenizează. Se amestecă legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Legume
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Tăiați carnea în 8 bucăți; Lira la grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
3
Se presară cu oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4
Adăugați la aragazul lent; apăsați în sos cu spatele lingurii. Acoperiți cu capac; gătiți la 4 până la 4-1/2 ore (sau la 2-1/2 până la 3 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
6
Transferați carnea în farfurie, rezervând sosul în aragaz lent; acoperiți carnea pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
7
Se amestecă amidonul de porumb și apa până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
8
Se adaugă în sos; se amestecă. Gatiti, acoperit, la inaltime 6 pana la 8 min. sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
9
Scurgeți pastele; lingura pe farfurii de servire. Se acoperă cu carne, sos și brânzeturi.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.