Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble

Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble
Această rețetă vegetariană servește 40 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți făină, ulei de canolan, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, Cacao Crumble-Topped Ciocolata Mocha Tort, și Weight Watchers Coconut Hot Cocoa prietenos pentru a sărbători Ziua Națională de cacao pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. În vasul unui mixer electric în picioare echipat cu paleta, combinați făina, zahărul, făina de migdale, pudra de cacao și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați untul și bateți la viteză medie-mică până când ingredientele uscate sunt umezite uniform. Apăsați amestecul în aglomerări de 1/2 inci și refrigerați până când este ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Întindeți aglomerările pe foaia de copt și coaceți aproximativ 15 minute, până când sunt parfumate și ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Lasă să se răcească. Ștergeți vasul mixerului.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Unt și făină două tigăi de pâine de 9 pe 5 inci. Într-un castron mediu, amestecați făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. În vasul mixerului, combinați zahărul cu ouăle, uleiul, Frache crme, ghimbirul și semințele de vanilie și bateți la viteză medie până se omogenizează. Bateți treptat ingredientele uscate la viteză mică, răzuind ocazional partea laterală a bolului. Bateți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
VanilieVanilie
UntUnt
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SemințeSemințe
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
6
Răzuiți aluatul în Tigăi și acoperiți cu sfărâmarea.
7
Coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră și 30 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor iese curată; acoperiți prăjiturile ușor cu folie în ultimele 30 de minute de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Transferați tigăile într-un suport și răciți timp de 1 oră.
9
Înfășurați ușor partea superioară a fiecărui tort într-o foaie de folie pentru a preveni ruperea. Sus cu un suport și inversați prăjiturile; scoateți tigăile. Întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Revista