Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci saut și ceapă

Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci saut și ceapă
Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci saut și ceapă ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $3.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 477 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de rucola pentru copii, oțet balsamic, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma maioneza ușoară, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Ușoare De Piatră ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de bizoni cu ceapă Cabernet și Cheddar din Wisconsin, Burgeri De Bizoni Cu Ceapă Cabernet Și Cheddar Din Wisconsin, și Balsamic Saut Ciuperci Feliate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa și cimbru; gatiti 17 minute sau pana devin aurii si foarte fragede, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mediu-mare; adăugați vin, oțet și 1/4 linguriță sare. Gatiti timp de 6 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați restul de 3 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați ciuperci și 1/4 linguriță sare; saut timp de 8 minute sau până când ciupercile se rumenesc și lichidul se evaporă în cea mai mare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
(tub Mare)(tub Mare)
9
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Tăiați grosolan 1 cană de amestec de ceapă și amestecați amestecul de ceapă tocată în carne de vită. Împărțiți amestecul de carne de vită în 6 porții egale, modelând ușor fiecare într-o pastă groasă de 1 inch. Apăsați o indentare de dimensiunea nichelului în centrul fiecărui tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
11
Presărați chiftelele cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
12
Așezați chiftelele pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Combinați maioneza, brânza albastră și usturoiul într-un castron și amestecați bine cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Întindeți jumătățile superioare de chifle uniform cu amestec de maioneză. Aranjați 1/4 cană de rucola pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; deasupra fiecărei jumătăți inferioare a chiflei cu 1 patty, aproximativ 2 linguri de amestec de ceapă rămas, aproximativ 1/4 cană de ciuperci și jumătatea superioară a chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista