Reteta coapte barci dovlecel Italian ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 35 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Bărci Italiene De Dovlecei, Bărci Italiene De Dovlecei, și Bărci Italiene De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând un 3/8-in. shell. Pulpa de rezervă. Gatiti cojile in apa sarata timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Coji De Paste
Apă
2
Scoateți și scurgeți. Pune deoparte. Se toacă pulpa de dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Transferați într-un castron mare; adăugați firimiturile de pâine, ouăle, roșiile, parmezanul, pătrunjelul și usturoiul. Se amestecă bulionul, sarea și piperul. Umpleți cochilii coji de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare și Piper
Pesmet
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pătrunjel
Usturoi
Coji De Paste
Tomate
Bulion
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Stropiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 20 de minute sau până se rumenesc.