Boy, oh Boy, salata de fasole neagră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 212 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 88%. Rețete similare includ Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Edamame, fasole neagră și salată de mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa cu sare in uleiul incins pana cand ceapa se rumeneste usor, 10-15 minute. Se amestecă ardeiul roșu zdrobit, ardeiul negru și usturoiul în ceapă; gătiți până când usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Piper Negru
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Amestecați fasolea neagră și roșiile în amestecul de ceapă și gătiți până când amestecul este încălzit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră
Tomate
Ceapă
3
Scoateți din căldură.
4
Adăugați spanacul și acoperiți pentru a permite spanacului să se ofilească, aproximativ 3 minute. Aruncă și servește.