Bușteni de nucșoară înghețați
Bușteni de nucșoară înghețați durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 130 de calorii, 2 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 27 și costă 12 cenți per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv. Dacă aveți la îndemână unt, smântână jumătate și jumătate, extract de rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt bușteni de nucșoară înghețat, bușteni de prăjituri cu nucșoară înghețat și bușteni de nucșoară.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul.
Adăugați oul și extractele; amesteca bine.
Combinați făina, nucșoara și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână.
Pe o suprafață ușor înfăinată, modelați aluatul în bușteni de 1/2 inch lățime.
Tăiați în 2 inchi. bucăți.
Puneți 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate.
Coaceți la 350° timp de 11-14 minute sau până când centrul este fixat și marginile sunt ușor rumenite. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.
Pentru glazură, într-un bol, combinați untul, zahărul de cofetarie, extractele și suficientă smântână pentru a obține o consistență de întins. Prajituri racite cu inghet.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Cupcake Vineyards Pinot Noir cu o evaluare de 4,2 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Cupcake Vineyards Pinot Noir]()
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.