Bușteni De Ciocolată Chewy

Bușteni De Ciocolată Chewy
Reteta busteni de ciocolata Chewy este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 36. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, zahăr de cofetari, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bușteni De Ciocolată Cu Migdale Portocalii, Bușteni De Arțar Cu Ciocolată, și Bușteni De Arahide Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mic, topiți ciocolata și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Transferați într-un castron; adăugați sirop de porumb, vanilie, 2 căni de zahăr pentru cofetari și lapte praf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lapte PrafLapte Praf
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se amestecă bine.
4
Așezați zahărul rămas pe o suprafață curată; așezați aluatul pe suprafață și frământați zahărul în aluat până când totul este absorbit. Formați lingurițele în 2-in. busteni; înfășurați în hârtie cerată și răsuciți capetele. La frigider până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Familia Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Familia Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Culoare strălucitoare de aur PAL. Delicat și parfumat, cu note florale fine, flori de tei și marmeladă de lămâie. Mătăsos și savuros pe gust, structurat elegant.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista