Bușteni De Cartofi

Bușteni De Cartofi
Nevoie de un garnitură fără lactate? Buștenii de cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 391 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cartofi, albus de ou, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bușteni De Pecan, Busteni Pizza, și Busteni Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Așezați cartofii în apă și gătiți până se înmoaie, dar încă fermi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scurgeți și mash.
5
Amestecați condimentul în stil Italian și gălbenușul de ou în piureul de cartofi. Lăsați amestecul de cartofi să se răcească aproximativ 10 minute sau până când poate fi manipulat în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Așezați făina, albusul de ou și pesmetul uscat în trei boluri mici separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Rotiți amestecul de cartofi în bușteni sau bile de 1 inch. Se acoperă în făină, se înmoaie în albus de ou și se acoperă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
8
Coborâți cu grijă loturi mici de cartofi acoperiți în friteuza adâncă. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista