Buzunare cu brânză și roșii Ploughman ' s
Buzunarele cu brânză și roșii ale plugarului durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 224 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână lapte semi-degresat, muștar integral, drojdie cu acțiune rapidă a plicului și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 58 de fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Buzunare Cu Brânză De Curcan, Buzunare cu șuncă și brânză, și Buzunare cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Puneți laptele și untul într-o tigaie mică și încălziți ușor până când untul se topește. Lăsați deoparte 5 minute sau până când laptele se simte doar cald la atingere. Între timp, amestecați făina, drojdia și 1 linguriță de sare împreună.
Se amestecă ingredientul umed în uscat, apoi se lasă deoparte timp de 10 minute pentru a lăsa lichidul să acționeze asupra făinii, ceea ce vă va împiedica să îl frământați mult timp mai târziu. După 10 minute, întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați scurt până când este elastic și neted. Puneți într-un castron uns, acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați să crească timp de 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 40 cm lățime x 30 cm înălțime.
Răspândiți muștarul peste tot aluatul, apoi împrăștiați uniform cu douătrimi de brânză. Îndoiți treimea superioară a aluatului în jos, apoi treimea inferioară în sus, pentru a face un fel de plic lung și subțire. Acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați să crească încă 30 de minute sau până când este pernă.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tăiați capetele, apoi tăiați aluatul în 6 felii egale. Ridicați pe o foaie de copt înmuiată, tăiați părțile în jos. Puneți puțin marginile inferioare, astfel încât umplutura să nu scape dedesubt și partea superioară să se deschidă ca o poșetă. Împingeți roșiile și restul de brânză în blaturi, apoi coaceți timp de 25 de minute sau până se rumenesc și brânza clocotește. Mișto. Se va păstra într-un recipient etanș timp de 2 zile.