Buzunare cu brânză și roșii Ploughman ' s

Buzunare cu brânză și roșii Ploughman ' s
Buzunarele cu brânză și roșii ale plugarului durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 224 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână lapte semi-degresat, muștar integral, drojdie cu acțiune rapidă a plicului și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 58 de fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Buzunare Cu Brânză De Curcan, Buzunare cu șuncă și brânză, și Buzunare cu șuncă și brânză.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele și untul într-o tigaie mică și încălziți ușor până când untul se topește. Lăsați deoparte 5 minute sau până când laptele se simte doar cald la atingere. Între timp, amestecați făina, drojdia și 1 linguriță de sare împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă ingredientul umed în uscat, apoi se lasă deoparte timp de 10 minute pentru a lăsa lichidul să acționeze asupra făinii, ceea ce vă va împiedica să îl frământați mult timp mai târziu. După 10 minute, întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați scurt până când este elastic și neted. Puneți într-un castron uns, acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați să crească timp de 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 40 cm lățime x 30 cm înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Răspândiți muștarul peste tot aluatul, apoi împrăștiați uniform cu douătrimi de brânză. Îndoiți treimea superioară a aluatului în jos, apoi treimea inferioară în sus, pentru a face un fel de plic lung și subțire. Acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați să crească încă 30 de minute sau până când este pernă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Tăiați capetele, apoi tăiați aluatul în 6 felii egale. Ridicați pe o foaie de copt înmuiată, tăiați părțile în jos. Puneți puțin marginile inferioare, astfel încât umplutura să nu scape dedesubt și partea superioară să se deschidă ca o poșetă. Împingeți roșiile și restul de brânză în blaturi, apoi coaceți timp de 25 de minute sau până se rumenesc și brânza clocotește. Mișto. Se va păstra într-un recipient etanș timp de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista