Butterscotch Fudge
Butterscotch Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 363 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 78 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale, puf de marshmallow, chipsuri de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Butterscotch Fudge, Butterscotch Fudge, și Butterscotch Fudge Baruri.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu folie rezistentă, lăsând o surplombă de 1 inch pe două părți.
Într-o cratiță medie grea, combinați zahărul brun, puful de Marshmallow, laptele, untul și sarea și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând constant cu o lingură de lemn, timp de 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați chipsuri de ciocolată albă și amestecați până se topește. Se amestecă în nuci și vanilie.
Răzuiți fudge în tigaia pregătită. Se dă la frigider până la ferm, 2 până la 3 ore.
Scoateți fudge-ul din tigaie, folosind folie pentru a-l ridica, apoi tăiați-l în 16 cuburi; servi. Sau răciți într-un recipient etanș până la 1 săptămână.