Butternut Squash Umplute Scoici
Butternut squash umplute scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 767 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,94 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați cochilii de paste jumbo, pătrunjel, dovlecei de butternut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Rețete similare includ Butternut Squash Umplute Scoici, Butternut Squash Alfredo Scoici Umplute, și Vegan Butternut Squash Umplute Scoici.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe dovlecelul până se înmoaie foarte mult, 8-10 minute. Ridicați dovleceii din apă cu o lingură pliată; se răcește ușor și se curăță.
Combinați dovlecelul gătit, usturoiul, 1/2 cană smântână, 2 linguri unt și 1 linguriță rozmarin într-un robot de bucătărie; procesați până când dovlecelul este neted. Sare după gust.
Aduceți apa înapoi la fierbere, adăugând mai mult dacă este necesar. Se amestecă pastele de coajă și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca foarte ferme la muscatura, aproximativ 10 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Se amestecă ceapa roșie și zahărul brun. Gatiti si amestecati la foc mic, pana cand ceapa este foarte moale si dulce, aproximativ 15 minute.
Scoateți din tigaie; rezervă. Topiți 1/4 cană de unt în aceeași tigaie.
Se presară făina în unt și se amestecă până se încorporează.
Se toarnă 3 1/2 căni smântână; bateți brânza de capră și restul de 1 linguriță de rozmarin. Gatiti pana cand sosul este gros, 4-6 minute. Se amestecă ceapa rezervată.
Pulverizați o tigaie de 9 x 13 inci cu spray de gătit. Împrăștiați spanacul peste fundul vasului. Umpleți cojile de paste uniform cu amestec de dovlecei de butternut și așezați deasupra spanacului.
Coaceți cojile în cuptorul preîncălzit până la cald, aproximativ 10 minute. Se acoperă cu sos și se presară cu pătrunjel pentru a servi.