Butternut-Chili De Vită

Butternut-Chili De Vită
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Butternut-Chili de vită ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Chili de vită și Butternut, Chili de dovlecei de vită și Butternut, și Butternut Squash Chili cu carne de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un cuptor olandez și gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se scurge bine; întoarceți amestecul de carne în tigaie. Se amestecă roșiile și următoarele 9 ingrediente (roșii prin usturoi); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged, amestecând ocazional. Se amestecă măslinele și jalapeo; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți chili în boluri de supă și acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de ceapă verde și 1 linguriță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casteller Cava Rosado. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista