Buttercrunch Topping

Buttercrunch Topping
Buttercrunch Topping este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 215 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Matzo Buttercrunch, Ciocolată Toffee Buttercrunch, și Pecan Buttercrunch cu Fleur de Sel.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 3 cesti zdrobit fulgi de porumb cereale, 1 1/2 cesti tocat nuci pecan, 1/2 ceasca ambalate ferm de zahăr brun deschis, și 1/4 ceasca de unt topit până la amestec. A se păstra la congelator într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
UntUnt
CerealeCereale
2
Notă: Acest amestec este, de asemenea, delicios cu dovlecei de iarnă și fructe, cum ar fi merele; doar presărați-l în ultimele 10 minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squash De IarnăSquash De Iarnă
MărMăr
FructeFructe
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista