Butler De Ciocolată

Butler De Ciocolată
Butler ciocolata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $12.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 190g de grăsime, și un total de 2894 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de ciocolată, ciocolată cu lapte, colorant alimentar praf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Texas Tamale de Francis Butler-curcan umplut, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Există câteva lucruri pe care le puteți face în avans pentru a face această piesă centrală mai ușor de realizat. Desenați designul majordomului pe o bucată de hârtie. Luați originalul la un magazin de copii și măriți-l la dimensiunea pe care doriți să o faceți. Acesta va fi ca un șablon pentru baza majordomului și corpul majordomului. Majordomul meu avea o lățime de 10 inci și o înălțime de 26 inci. Poate doriți să transferați designul pe placa de spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2
Tăiați în jurul siluetei majordomului. Faceți baza majordomului și corpul majordomului: folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat gros de 1/4 inci de ciocolată neagră temperată peste o foaie mare de acetat sau mai multe bucăți de hârtie pergament. Când ciocolata începe să se stabilească, folosiți un cuțit ascuțit pentru a urmări silueta. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul sau hârtia. Repetați acest lucru folosind ciocolată albă. Sfat: a face baza și corpul mai groase de 1/4 inci va face mai ușor de manevrat și mai puțin probabil să se rupă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Se toarnă ciocolată neagră temperată pe majordomul de ciocolată neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
4
Așezați majordomul de ciocolată albă deasupra acestei piese. Apăsați ușor. Folosiți un cuțit X-acto pentru a tăia șablonul în bucăți. Șablonul meu a fost tăiat în 6 bucăți: un cap, mâna, un bowtie, corpul cu brațul, o cămașă și reverele. Aceste piese sunt folosite pentru a "îmbrăca" majordomul și pentru a-i da accentele de ciocolată. Faceți haina și reverele: folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat gros de 1/4 inci de ciocolată neagră temperată peste o foaie mare de acetat sau mai multe bucăți de hârtie pergament. Când ciocolata începe să se stabilească, folosiți un cuțit ascuțit pentru a urmări în jurul hainei și a reverelor. Partea ciocolatei care atinge acetatul va fi partea finită, așa că nu uitați să folosiți partea inversă a șablonului. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul sau hârtia. Faceți papionul și cămașa: folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat gros de 1/4 inch de ciocolată albă temperată pe o bucată de acetat. Când ciocolata începe să se stabilească, folosiți un cuțit ascuțit pentru a urmări în jurul papionului și cămășii. Partea ciocolatei care atinge acetatul va fi partea finită, așa că nu uitați să folosiți partea inversă a șablonului. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul sau hârtia. Folosiți o pensulă pentru a aplica puncte roșii pe papion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Faceți butoanele: folosiți un cornet umplut cu ciocolată cu lapte temperat și runde de ciocolată pe o bucată de acetat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
6
Lasă ciocolata să se stabilească. Majordomul meu avea 1 buton mare și 3 butoane mai mici. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit pentru a marca găurile din fiecare buton. Folosiți ciocolată Temperată pentru a lipi butoanele în poziție. Faceți buzele și mustața: folosiți ciocolata modelatoare pentru a forma buzele și mustața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Modelarea CiocolateiModelarea Ciocolatei
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Adăugați o picătură de colorant alimentar roșu la o bucată mică de ciocolată albă de turnare și lucrați în culoare până când este roz. Formați buzele. Folosiți ciocolată de modelare întunecată pentru a forma mustața. Faceți baza: utilizați benzi flexibile de aluminiu sau inel de tort foarte mare pentru a forma o bază. Baza pe care am făcut-o avea un diametru de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Modelarea CiocolateiModelarea Ciocolatei
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
8
Așezați-l pe o suprafață căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1
Rotiți o bucată de acetat într-un tub care are 11 1/2 inci lungime și 3 inci în diametru și lipiți-l închis. Setați tubul la capăt și umpleți cu ciocolată neagră. Când este plin, inversați tubul peste vasul de ciocolată, permițând excesului de ciocolată să curgă înapoi în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Să set. Când ciocolata s-a setat, repetați acest pas de câteva ori. Vrei ca tubul să fie robust, deoarece majordomul se va odihni împotriva lui. Lăsați tubul de ciocolată să se fixeze până la greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3
Îndepărtați acetatul. Folosiți un cuțit fierbinte pentru a tăia baza tubului, astfel încât să fie plat. Apoi folosiți cuțitul pentru a cicatriza fundul. Doriți să o faceți oarecum texturată, astfel încât să formeze o etanșare mai bună la bază. Folosiți ciocolată Temperată pentru a lipi stâlpul pe bază. Poziționați-o bine, astfel încât să puteți odihni ciocolata turnată împotriva ei. Faceți tava: folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat de ciocolată temperată de 1/4 inci pe o foaie de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Lasă ciocolata să se așeze ușor. Folosiți un cuțit pentru a urmări un cerc de tort de 8 inci. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul. Finalizarea detaliilor: pictați ochii, sprâncenele, bărbia și conturul nasului pe fața majordomului. Puteți adăuga, de asemenea, câteva linii pe mâna lui pentru a da un sentiment de acțiune. Umpleți un cornet cu ciocolată cu lapte și folosiți-l pentru a picta părul pe capul majordomului. Folosiți ciocolată Temperată pentru a lipi toate piesele în poziție. Începeți cu haina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Așezați niște ciocolată temperată direct pe majordom sub bucata de haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
6
Adăugați cămașa. Apoi adăugați reverele. Folosiți ciocolată Temperată pentru a lipi papionul în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
7
Adăugați buzele și mustața în poziție. Folosiți o perie de patiserie pentru a glisa haina majordomului cu puțin ulei vegetal. Acest lucru îi va face haina strălucitoare. Așezați majordomul la capăt și aderați-l la bază cu ciocolată temperată, sprijinindu-l pe majordom de stâlpul de sprijin. Folosiți un cuțit fierbinte pentru a face o indentare de 90 de grade în mâna majordomului și pe tavă. Utilizați aceste crestături ca ghid și aderați tava în poziție cu ciocolată mai temperată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Așezați aperitive pe tavă și majordomul este gata să vă servească! Sursa: topitor de ciocolata: Demarle New Jersey, Demarle.com ciocolata rece Spray: PCB în Franța 011 33 0388 587333 turnare ciocolata: berili
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista