Butler De Ciocolată

Butler ciocolata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $12.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 190g de grăsime, și un total de 2894 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de ciocolată, ciocolată cu lapte, colorant alimentar praf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Texas Tamale de Francis Butler-curcan umplut, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Există câteva lucruri pe care le puteți face în avans pentru a face această piesă centrală mai ușor de realizat. Desenați designul majordomului pe o bucată de hârtie. Luați originalul la un magazin de copii și măriți-l la dimensiunea pe care doriți să o faceți. Acesta va fi ca un șablon pentru baza majordomului și corpul majordomului. Majordomul meu avea o lățime de 10 inci și o înălțime de 26 inci. Poate doriți să transferați designul pe placa de spumă.
Tăiați în jurul siluetei majordomului. Faceți baza majordomului și corpul majordomului: folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat gros de 1/4 inci de ciocolată neagră temperată peste o foaie mare de acetat sau mai multe bucăți de hârtie pergament. Când ciocolata începe să se stabilească, folosiți un cuțit ascuțit pentru a urmări silueta. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul sau hârtia. Repetați acest lucru folosind ciocolată albă. Sfat: a face baza și corpul mai groase de 1/4 inci va face mai ușor de manevrat și mai puțin probabil să se rupă.
Se toarnă ciocolată neagră temperată pe majordomul de ciocolată neagră.
Așezați majordomul de ciocolată albă deasupra acestei piese. Apăsați ușor. Folosiți un cuțit X-acto pentru a tăia șablonul în bucăți. Șablonul meu a fost tăiat în 6 bucăți: un cap, mâna, un bowtie, corpul cu brațul, o cămașă și reverele. Aceste piese sunt folosite pentru a "îmbrăca" majordomul și pentru a-i da accentele de ciocolată. Faceți haina și reverele: folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat gros de 1/4 inci de ciocolată neagră temperată peste o foaie mare de acetat sau mai multe bucăți de hârtie pergament. Când ciocolata începe să se stabilească, folosiți un cuțit ascuțit pentru a urmări în jurul hainei și a reverelor. Partea ciocolatei care atinge acetatul va fi partea finită, așa că nu uitați să folosiți partea inversă a șablonului. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul sau hârtia. Faceți papionul și cămașa: folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat gros de 1/4 inch de ciocolată albă temperată pe o bucată de acetat. Când ciocolata începe să se stabilească, folosiți un cuțit ascuțit pentru a urmări în jurul papionului și cămășii. Partea ciocolatei care atinge acetatul va fi partea finită, așa că nu uitați să folosiți partea inversă a șablonului. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul sau hârtia. Folosiți o pensulă pentru a aplica puncte roșii pe papion.
Faceți butoanele: folosiți un cornet umplut cu ciocolată cu lapte temperat și runde de ciocolată pe o bucată de acetat.
Lasă ciocolata să se stabilească. Majordomul meu avea 1 buton mare și 3 butoane mai mici. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit pentru a marca găurile din fiecare buton. Folosiți ciocolată Temperată pentru a lipi butoanele în poziție. Faceți buzele și mustața: folosiți ciocolata modelatoare pentru a forma buzele și mustața.
Adăugați o picătură de colorant alimentar roșu la o bucată mică de ciocolată albă de turnare și lucrați în culoare până când este roz. Formați buzele. Folosiți ciocolată de modelare întunecată pentru a forma mustața. Faceți baza: utilizați benzi flexibile de aluminiu sau inel de tort foarte mare pentru a forma o bază. Baza pe care am făcut-o avea un diametru de 13 inci.
Așezați-l pe o suprafață căptușită cu hârtie pergament.
Rotiți o bucată de acetat într-un tub care are 11 1/2 inci lungime și 3 inci în diametru și lipiți-l închis. Setați tubul la capăt și umpleți cu ciocolată neagră. Când este plin, inversați tubul peste vasul de ciocolată, permițând excesului de ciocolată să curgă înapoi în vas.
Să set. Când ciocolata s-a setat, repetați acest pas de câteva ori. Vrei ca tubul să fie robust, deoarece majordomul se va odihni împotriva lui. Lăsați tubul de ciocolată să se fixeze până la greu.
Îndepărtați acetatul. Folosiți un cuțit fierbinte pentru a tăia baza tubului, astfel încât să fie plat. Apoi folosiți cuțitul pentru a cicatriza fundul. Doriți să o faceți oarecum texturată, astfel încât să formeze o etanșare mai bună la bază. Folosiți ciocolată Temperată pentru a lipi stâlpul pe bază. Poziționați-o bine, astfel încât să puteți odihni ciocolata turnată împotriva ei. Faceți tava: folosiți o spatulă offset pentru a întinde un strat de ciocolată temperată de 1/4 inci pe o foaie de hârtie pergament.
Lasă ciocolata să se așeze ușor. Folosiți un cuțit pentru a urmări un cerc de tort de 8 inci. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul. Finalizarea detaliilor: pictați ochii, sprâncenele, bărbia și conturul nasului pe fața majordomului. Puteți adăuga, de asemenea, câteva linii pe mâna lui pentru a da un sentiment de acțiune. Umpleți un cornet cu ciocolată cu lapte și folosiți-l pentru a picta părul pe capul majordomului. Folosiți ciocolată Temperată pentru a lipi toate piesele în poziție. Începeți cu haina.
Așezați niște ciocolată temperată direct pe majordom sub bucata de haină.
Adăugați cămașa. Apoi adăugați reverele. Folosiți ciocolată Temperată pentru a lipi papionul în poziție.
Adăugați buzele și mustața în poziție. Folosiți o perie de patiserie pentru a glisa haina majordomului cu puțin ulei vegetal. Acest lucru îi va face haina strălucitoare. Așezați majordomul la capăt și aderați-l la bază cu ciocolată temperată, sprijinindu-l pe majordom de stâlpul de sprijin. Folosiți un cuțit fierbinte pentru a face o indentare de 90 de grade în mâna majordomului și pe tavă. Utilizați aceste crestături ca ghid și aderați tava în poziție cu ciocolată mai temperată.
Așezați aperitive pe tavă și majordomul este gata să vă servească! Sursa: topitor de ciocolata: Demarle New Jersey, Demarle.com ciocolata rece Spray: PCB în Franța 011 33 0388 587333 turnare ciocolata: berili