Burtă de porc și sandviș cu andive fierte

Burta de porc și sandwich-ul de andive fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1134 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de SippitySup. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de oțet balsamic, ulei de canolan, rulouri de ciabatta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Sandwich cu burtă de porc fiert cu maioneză Pesto, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen), și Burtă De Porc Înăbușită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. condimentați carnea cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Așezați carnea, cu pielea în jos, în tigaie și gătiți, netulburată timp de aproximativ 15 minute. Cheia crocantului este să nu deranjați carnea în timp ce gătește. Se va lipi la început. Dar se va dezlipi când este gata. În acel moment transferați carnea pe o farfurie și turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime. Rezervarea excesului pentru mai târziu.
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, prazul și usturoiul în tigaia fierbinte. Gatiti amestecand ocazional, aproximativ 20 de minute. Întoarceți carnea în tigaie, cu pielea în sus de data aceasta și adăugați aproximativ 2 căni de bulion de pui. Doar suficient pentru a înconjura carnea fără a o scufunda. Aduceți la stoc la foc mic, apoi transferați tigaia în cuptorul neacoperit. Gatiti carnea aproximativ 1 ora, apoi adaugati mai mult stoc pentru a regla nivelul in tigaie. Continuați să gătiți până când carnea este fragedă cu furculița, încă aproximativ 30 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați carnea să se răcească oarecum lichidul.Odată suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați ușor pielea, tăiați carnea în felii groase de 3/8 inci și readuceți-o în tigaie. Puneți deoparte într-un loc cald, dar nu acoperiți tigaia, astfel încât carnea să rămână crisp.In o tigaie separată încălzește aproximativ 2 linguri de grăsime rezervată la foc mediu. Dacă este necesar, adăugați un pic de ulei pentru a obține cantitatea adecvată de grăsime.
Adăugați semințele de chimen și aruncați, încălzindu-le până se parfumează.
Adăugați frunzele de andive și sotati-le până se ofilesc și încep să se rumenească.
Adăugați zahărul, oțetul și un vârf bun de sare și piper. Continuați să gătiți până când lichidul este redus și frunzele de andive devin foarte moi.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.Feliați rulourile de ciabatta în jumătate, întindeți muștarul pe jumătatea inferioară. Se acoperă cu felii de burtă de porc, urmate de andive. Închideți sandvișurile și serviți.