Burtă de porc cu ghimbir fiert roșu cu ardei iute murat

Burtă de porc cu ghimbir fiert roșu cu ardei iute murat
Roșu fiert ghimbir burta de porc cu ardei iute murat este un curs principal, care servește 6. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2375 calorii, 40g de proteine, și 226g de grăsime pe porție. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți stoc de legume, zahăr brun, oțet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Burtă de porc înăbușită cu ridichi murate, Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid, și Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen).

Instrucțiuni

1
Aruncați carnea de porc cu soia și 1 lingură de vin de orez. Se lasă 1 oră sau, și mai bine, peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2
Încălziți o parte din ulei într-o cratiță medie pe bază de greutate. Rumeniti carnea, in loturi, pe ambele parti si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați puțin mai mult ulei și gătiți usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute timp de 2-3 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se toarnă oțetul, vinul de orez rămas, zahărul și bulionul în tigaie și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați carnea de porc, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă. Pentru ultimele 30 de minute, scoateți capacul, creșteți căldura și lăsați lichidul să se reducă până când este gros și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Se servește împrăștiat cu semințele de susan, ceapa de primăvară și ardeiul iute feliat, cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista