Burrito Indian cu spanac, năut și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați garam masala, spanac, suc de la 1 lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Năut condimentat Indian cu spanac, Pui indian fiert cu năut și spanac, și Spanac și năut rapid în stil Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de 12 inci, setată la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați semințe de chimen și amestecați constant cu o lingură de lemn până când semințele sfârâie și devin ușor roșii, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Adăugați ceapa și jalapele și gătiți până când ceapa începe să se rumenească, 3 până la 5 minute. Se amestecă ghimbirul și usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați roșiile tocate și amestecați bine. Gatiti pana cand bucatile incep sa se descompuna intr-un sos, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Adăugați naut și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și garam masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați o mână de spanac și amestecați până se ofilesc. Continuați procesul până când s-a adăugat tot spanacul. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când lichidul s-a redus la un sos. Opriți focul și amestecați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Încălziți o altă tigaie mare pe mediu până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați o tortilla de făină și încălziți pe ambele părți. Repetați cu alte tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
9
Puneți orezul și spanacul în mijlocul unei tortilla de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Mazăre Goya®
10
Stropiți puțin chutney de mango deasupra (opțional). Înfășurați burritos și serviți.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.