Burrito De Mic Dejun Cu Somon Afumat

Burrito De Mic Dejun Cu Somon Afumat
Reteta de somon afumat mic dejun Burrito este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $3.33 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 424 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime. Un amestec de tortilla de făină, somon, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Mic dejun Burrito cu somon afumat, McDonald ' s Breakfast Burrito – un celebru burrito pentru micul dejun pe care îl puteți face acasă, și Covrigi De Mic Dejun Cu Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ouă și lapte; se amestecă în tigaie. Gatiti pana abia setati, apoi amestecati sare, piper, arpagic, jalapeo, rosii si somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
PiperPiper
SomonSomon
TomateTomate
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Răspândiți 2 linguri. cremă de brânză pe centrul fiecărei tortilla. Puneți amestecul de ou cald peste brânză, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OuăOuă
4
Înfășurați burritos, băgând capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Serviți cu salsa dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista