Burrata La Cuptor

Burrata La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Burratan la cuptor. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, căței de usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 29 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Burrata pizza, Broccoli Și Burrata, și Salată De Burrata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți burrata; uscați ușor. Înfășurați burrata în mai multe straturi de folie de plastic pentru a păstra forma "mingii". Congelați 8 ore sau până când este complet înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BurrataBurrata
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați 2 lingurițe de ulei și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi); aruncați pentru a combina. Aranjați roșiile, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți la 425 timp de 40 de minute sau până când blisterul și lichidul aproape se evaporă. Mișto. Se toacă amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lucrând cu 1 foaie de filo la un moment dat (acoperiți restul de filo pentru a preveni uscarea), Așezați 1 foaie pe o suprafață plană și acoperiți cu spray de gătit. Stivați o altă foaie phyllo într-un unghi ușor peste prima și acoperiți cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de filo și spray de gătit, înclinând fiecare foaie de filo ușor peste foaia anterioară. Folosind o lingură cu fante, amestecați amestecul de roșii în centrul stivei phyllo și aruncați orice lichid. Desfaceți burrata și puneți burrata congelată pe amestecul de roșii. Îndoiți marginile filoului pentru a închide amestecul de brânză și roșii, apăsând pentru a sigila. Întoarceți mingea cu amestec de roșii deasupra și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BurrataBurrata
BrânzăBrânză
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Periați phyllo cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
11
Se fierbe mingea de brânză 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 29 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista