Burrata La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Burratan la cuptor. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, căței de usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 29 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Burrata pizza, Broccoli Și Burrata, și Salată De Burrata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți burrata; uscați ușor. Înfășurați burrata în mai multe straturi de folie de plastic pentru a păstra forma "mingii". Congelați 8 ore sau până când este complet înghețat.
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați 2 lingurițe de ulei și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi); aruncați pentru a combina. Aranjați roșiile, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 425 timp de 40 de minute sau până când blisterul și lichidul aproape se evaporă. Mișto. Se toacă amestecul de roșii.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Lucrând cu 1 foaie de filo la un moment dat (acoperiți restul de filo pentru a preveni uscarea), Așezați 1 foaie pe o suprafață plană și acoperiți cu spray de gătit. Stivați o altă foaie phyllo într-un unghi ușor peste prima și acoperiți cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de filo și spray de gătit, înclinând fiecare foaie de filo ușor peste foaia anterioară. Folosind o lingură cu fante, amestecați amestecul de roșii în centrul stivei phyllo și aruncați orice lichid. Desfaceți burrata și puneți burrata congelată pe amestecul de roșii. Îndoiți marginile filoului pentru a închide amestecul de brânză și roșii, apăsând pentru a sigila. Întoarceți mingea cu amestec de roșii deasupra și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Periați phyllo cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Preîncălziți broilerul la mare.
Se fierbe mingea de brânză 2 minute sau până se rumenesc.