Burgerul Nostru Rapid De Fasole Neagră De Casă
Rețeta burgerul nostru rapid de fasole neagră de casă ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați chifla de hamburger, pudră de chili, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), Black Bean Burger, și Black Bean Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați chifla într-un robot de bucătărie; procesați de 4 ori sau până când firimiturile măsoară aproximativ 1 cană.
Transferați într-un castron.
Combinați 1 lingură de ulei, usturoi și fasole în procesor; pulsează de 8 ori sau până când fasolea face o pastă groasă. Răzuiți amestecul de fasole în castron cu pesmet. Se amestecă coaja și ingredientele rămase. Cu mâinile umezite, împărțiți amestecul de fasole în 4 porții egale (aproximativ 1/3 cană amestec pe porție), modelând fiecare într-un tort de 3 inci.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele în tigaie; reduceți focul la mediu și gătiți 4 minute sau până când marginile inferioare se rumenesc. Întoarceți cu grijă chiftelele; gatiti 3 minute sau pana cand marginile inferioare sunt gata.