Burgerul de pește al lui Eric Ripert cu Aioli de șofran

Burgerul de pește al lui Eric Ripert cu Aioli de șofran
Rețeta burgerului de pește al lui Eric Ripert cu Aioli de șofran ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 191 calorii. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, suc de lămâie, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salată de friptură și spanac cu fustă arsă a lui Eric Ripert cu vin roșu-vinetă de șalotă, Saffron Aioli, și Portocaliu-Șofran A Arrovoli.

Instrucțiuni

1
Transpirați șalotele și usturoiul în unt. Când este gătit, se răcește și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
UsturoiUsturoi
2
Așezați peștele măcinat și tăiat cubulețe într-un bol din oțel inoxidabil, adăugați șalotele, usturoiul, pătrunjelul, maioneza, muștarul și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PeștePește
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine. Condimentează cu sare de mare, suc de lămâie și piper. Faceți un mic test de patty și gust. Formați chiftele de 6,5 uncii și dragă în firimituri panko. Rezervați pe o tavă de foi căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sare De MareSare De Mare
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
4
Puneți o cantitate mică de ulei de canola într-o tigaie. Așezați ușor burgerul de pește în tigaie și rumeniți, apoi puneți-l în cuptor gătiți timp de 3 până la 4 minute. Nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Ungeți chifla cu unt înmuiat și prăjiți ușor pe blatul plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
RolaRola
6
Așezați o cantitate mică de aioli de șofran (vezi rețeta de mai jos) pe ambele părți ale ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
AioliAioli
RolaRola
7
Așezați burgerul de pește pe jumătatea inferioară a ruloului și deasupra cu fenicul ras (condimentat cu suc de lămâie, sare și piper) și confit de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FeniculFenicul
TomateTomate
PeștePește
RolaRola
8
Așezați blatul pe burger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Serviți imediat cu aioli de șofran în plus pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
AioliAioli
10
Saffron Aioli
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
AioliAioli
11
- face 1/2 cană -
12
Bateți sucul de lămâie, usturoiul și șofranul în maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
șofranșofran
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Se condimentează cu sare și piper și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista