Burgerul de pește al lui Eric Ripert cu Aioli de șofran
Rețeta burgerului de pește al lui Eric Ripert cu Aioli de șofran ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 191 calorii. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, suc de lămâie, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salată de friptură și spanac cu fustă arsă a lui Eric Ripert cu vin roșu-vinetă de șalotă, Saffron Aioli, și Portocaliu-Șofran A Arrovoli.
Instrucțiuni
Transpirați șalotele și usturoiul în unt. Când este gătit, se răcește și se rezervă.
Așezați peștele măcinat și tăiat cubulețe într-un bol din oțel inoxidabil, adăugați șalotele, usturoiul, pătrunjelul, maioneza, muștarul și oul.
Se amestecă bine. Condimentează cu sare de mare, suc de lămâie și piper. Faceți un mic test de patty și gust. Formați chiftele de 6,5 uncii și dragă în firimituri panko. Rezervați pe o tavă de foi căptușită cu pergament.
Puneți o cantitate mică de ulei de canola într-o tigaie. Așezați ușor burgerul de pește în tigaie și rumeniți, apoi puneți-l în cuptor gătiți timp de 3 până la 4 minute. Nu gătiți prea mult.
Ungeți chifla cu unt înmuiat și prăjiți ușor pe blatul plat.
Așezați o cantitate mică de aioli de șofran (vezi rețeta de mai jos) pe ambele părți ale ruloului.
Așezați burgerul de pește pe jumătatea inferioară a ruloului și deasupra cu fenicul ras (condimentat cu suc de lămâie, sare și piper) și confit de roșii.
Așezați blatul pe burger.
Serviți imediat cu aioli de șofran în plus pe lateral.
Bateți sucul de lămâie, usturoiul și șofranul în maioneză.
Se condimentează cu sare și piper și se rezervă.