Burgeri Umpluți Cu Slănină
Reteta burgeri umplute cu Bacon ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 30 minute. O porție conține 360 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, salată de frunze, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Bacon și brânză burgeri umplute (Jucy Lucy Burgers), Burgeri De Slănină Umplute, și Bacon și Cheddar-burgeri umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Îndepărtați slănina și aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de picături.
Se sotează ceapa în picături până se înmoaie. Zdrobiți slănina; se adaugă cu ciuperci în tigaie și se lasă deoparte.
Între timp, combinați carnea de vită, carnea de porc, brânza, piperul, praful de usturoi și sosul de friptură într-un castron mare. Formați în 16 prăjituri. Împărțiți amestecul de slănină și așezați peste opt dintre prăjituri.
Așezați prăjiturile rămase deasupra și apăsați bine marginile pentru a sigila.
Grătați la foc mediu până când este bine făcut (cârnații de porc în burgeri necesită gătit amănunțit).
Serviți pe chifle, cu salată, dacă doriți.