Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii umpluți cu Pesto de roșii uscate. Această rețetă face 6 porții cu 560 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de roșii, brânză feta, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Burgeri roșii-Pesto uscați la soare, Burgeri De Curcan Cu Roșii Uscate La Soare, și Pesto De Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți parmezan, nuci de pin, roșii uscate, pastă de roșii, usturoi și 2 linguri ulei rezervat din roșii uscate până când amestecul este o pastă groasă, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
Pentru Acoperirea Fiecărui Burger
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată cu bere, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper până se combină bine. Împărțiți amestecul de carne în 12 porții egale și aplatizați fiecare porție într-o rundă de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
8 (U-12) Creveți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Completați fiecare dintre cele 6 runde cu aproximativ 1 lingură de pesto de roșii uscate. Top cu restul de 6 runde, apăsând marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesto De Roșii
4
Așezați burgeri pe un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți burgeri, întorcându-vă o dată pentru a rumeni ambele părți, până când carnea din jurul umpluturii nu mai este roz (tăiat pentru a testa; rețineți că pesto este maro roșiatic), 6 până la 8 minute în total. De asemenea, așezați jumătățile de COC, tăiate cu fața în jos, pe grătar și prăjiți 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Cu o spatulă largă, transferați burgerii pe fundul chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți fiecare burger cu aproximativ 2 linguri de brânză feta, dacă doriți. Acoperiți cu blaturi de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Drajeuri Perle Albe
7
Se servește cu maioneză jalapeo pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire