Burgeri Ultra Crocanti

Burgeri Ultra Crocanti
Rețeta Ultra Crispy Burgers ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.83 pe portie. Acest fel principal are 521 calorii, 51G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper kosher, ulei vegetal, filet de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Prăjiți Ultra-Crocanți, Cartofi noi Ultra-crocanți cu usturoi, ierburi și lămâie, și Burgeri Crocanți De Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați arborele de alimentare, lama și matrița de 1/4 inch a mașinii de tocat carne în congelator până când sunt bine răcite. Între timp, așezați bucăți de carne pe foaia de copt cu margini, lăsând spațiu între fiecare bucată și puneți-o în congelator timp de 10 minute până când carnea este fermă, dar nu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
2
Combinați carnea într-un castron mare și aruncați pentru a combina. Măcinați carnea direct pe pergament sau pe foaia de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Fără a ridica carnea, împărțiți-o în patru grămezi pe foaia de copt și apăsați ușor grămezi în chiftele de aproximativ 4 inci lățime și 1/2 inci grosime. Parries ar trebui să rămână libere și să aibă margini zdrențuite. Condimentează generos cu sare și piper. Folosind spatula largă, răsturnați cu grijă chiftelele (unele se pot destrăma - împingeți-le din nou împreună). Condimentați a doua parte cu sare și piper și dați-o la frigider până când este gata de utilizare (poate fi păstrată pe tava acoperită cu folie de plastic la frigider până la 1 zi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Încălziți uleiul vegetal în tigaia saut de 8 inci cu fund greu, la foc mare, până la fumat. Transferați cu grijă patty în tigaie și gătiți fără să vă mișcați până când se formează crusta întunecată, aproximativ 2 1/2 minute (deschideți fereastra, dezarmați alarma de incendiu și fiți pregătiți pentru stropi). Folosind spatula, flip cu atenție patty și de top cu brânză. Continuați să gătiți timp de una până la două minute mai mult până când se ajunge la coacerea dorită (patty va fi cel puțin mediu, dar va rămâne în continuare suculent chiar și până când este bine făcut)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Între timp, așezați murăturile și ceapa pe fundul chiflei de burger, dacă doriți. Se acoperă cu patty gătit, se închid chifle și se mănâncă imediat. Repetați cu burgerii rămași, aruncând toată grăsimea cu excepția a 1 linguriță din tigaie între burgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista