Burgeri Ultra Crocanti
Rețeta Ultra Crispy Burgers ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.83 pe portie. Acest fel principal are 521 calorii, 51G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper kosher, ulei vegetal, filet de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Prăjiți Ultra-Crocanți, Cartofi noi Ultra-crocanți cu usturoi, ierburi și lămâie, și Burgeri Crocanți De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați arborele de alimentare, lama și matrița de 1/4 inch a mașinii de tocat carne în congelator până când sunt bine răcite. Între timp, așezați bucăți de carne pe foaia de copt cu margini, lăsând spațiu între fiecare bucată și puneți-o în congelator timp de 10 minute până când carnea este fermă, dar nu înghețată.
Combinați carnea într-un castron mare și aruncați pentru a combina. Măcinați carnea direct pe pergament sau pe foaia de copt căptușită cu folie.
Fără a ridica carnea, împărțiți-o în patru grămezi pe foaia de copt și apăsați ușor grămezi în chiftele de aproximativ 4 inci lățime și 1/2 inci grosime. Parries ar trebui să rămână libere și să aibă margini zdrențuite. Condimentează generos cu sare și piper. Folosind spatula largă, răsturnați cu grijă chiftelele (unele se pot destrăma - împingeți-le din nou împreună). Condimentați a doua parte cu sare și piper și dați-o la frigider până când este gata de utilizare (poate fi păstrată pe tava acoperită cu folie de plastic la frigider până la 1 zi).
Încălziți uleiul vegetal în tigaia saut de 8 inci cu fund greu, la foc mare, până la fumat. Transferați cu grijă patty în tigaie și gătiți fără să vă mișcați până când se formează crusta întunecată, aproximativ 2 1/2 minute (deschideți fereastra, dezarmați alarma de incendiu și fiți pregătiți pentru stropi). Folosind spatula, flip cu atenție patty și de top cu brânză. Continuați să gătiți timp de una până la două minute mai mult până când se ajunge la coacerea dorită (patty va fi cel puțin mediu, dar va rămâne în continuare suculent chiar și până când este bine făcut)
Între timp, așezați murăturile și ceapa pe fundul chiflei de burger, dacă doriți. Se acoperă cu patty gătit, se închid chifle și se mănâncă imediat. Repetați cu burgerii rămași, aruncând toată grăsimea cu excepția a 1 linguriță din tigaie între burgeri.