Burgeri Italieni Sufocați De Ceapă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii italieni sufocați de ceapă. Această rețetă face 4 porții cu 343 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vidalia, zahăr, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri sufocați cu slănină și ceapă, Burgeri de curcan Super Elvețieni înăbușiți cu ceapă și ciuperci, și Burgeri sufocați într-un sos caramelizat de ceapă, ciuperci și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, zahărul, sarea și piperul în tigaie. Gatiti 6 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Adăugați oțet în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Combinați brânza și următoarele 5 ingrediente (prin carne de vită) într-un castron mediu; formați amestecul de carne în chiftele de 4 (3 inci).
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chiftele în tigaie. Gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare patty cu 1/4 cană de amestec de ceapă și jumătatea superioară a fiecărui coc.