Burgeri de vită-învață să faci este un fel principal American. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 489 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne tocată de vită, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. 79 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Încercați Învață să faci Spaghete carbonara, Faceți fulgi de ovăz de la zero – învățați să gătiți, și Burgeri de curcan jalape circularo veți face din nou și din nou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sfat 500g carne de vită tocată într-un castron cu 1 ceapa mica cubulete si 1 ou, apoi se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Împărțiți amestecul în patru. Udați - vă ușor mâinile. Rulați cu grijă amestecul în bile, fiecare de dimensiunea unei mingi de tenis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați-vă în palma mâinii și strângeți ușor pentru a aplatiza în chiftele de aproximativ 3 cm grosime. Asigurați-vă că toți burgerii au aceeași grosime, astfel încât să se gătească uniform.
4
Se pune pe o farfurie, se acoperă cu folie alimentară și se lasă la frigider să se întărească cel puțin 30 de minute.
5
Încălziți grătarul la cald mediu (va fi cenușă albă peste cărbunii roșii fierbinți la aproximativ 40 de minute după iluminare). Periați ușor 1 parte a fiecărui burger cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
6
Așezați burgerii, cu ulei în jos, pe grătar. Gatiti 5 minute pana cand carnea este usor carbonizata. Nu le muta în jurul sau se pot lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Ungeți cealaltă parte, apoi întoarceți-o folosind clești. Nu apăsați pe carne, deoarece aceasta va stoarce sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Gatiti inca 5 minute pentru mediu. Dacă îți plac burgerii roz la mijloc, gătește cu 1 min mai puțin pe fiecare parte. Pentru bine făcut, gătiți încă 1 min.
9
Scoate burgerii de pe grătar. Se lasă să se odihnească pe o farfurie, astfel încât toate sucurile să se poată așeza în interior.
10
Feliați 4 chifle de burger în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger Bun
11
Așezați, cu partea tăiată în jos, pe grătar și prăjiți timp de 1 min până când sunt ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
12
Așezați un burger în interiorul fiecărui coc, apoi completați cu acompaniamentul ales.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Burger poate fi asociat cu Malbec, Merlot și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Un vin pe care l-ați putea încerca este Durigutti familia Malbec. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.