Burgeri de vită-învață să faci
Burgeri de vită-învață să faci este un fel principal American. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 489 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne tocată de vită, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. 79 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Încercați Învață să faci Spaghete carbonara, Faceți fulgi de ovăz de la zero – învățați să gătiți, și Burgeri de curcan jalape circularo veți face din nou și din nou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sfat 500g carne de vită tocată într-un castron cu 1 ceapa mica cubulete si 1 ou, apoi se amestecă.
Împărțiți amestecul în patru. Udați - vă ușor mâinile. Rulați cu grijă amestecul în bile, fiecare de dimensiunea unei mingi de tenis.
Așezați-vă în palma mâinii și strângeți ușor pentru a aplatiza în chiftele de aproximativ 3 cm grosime. Asigurați-vă că toți burgerii au aceeași grosime, astfel încât să se gătească uniform.
Se pune pe o farfurie, se acoperă cu folie alimentară și se lasă la frigider să se întărească cel puțin 30 de minute.
Încălziți grătarul la cald mediu (va fi cenușă albă peste cărbunii roșii fierbinți la aproximativ 40 de minute după iluminare). Periați ușor 1 parte a fiecărui burger cu ulei vegetal.
Așezați burgerii, cu ulei în jos, pe grătar. Gatiti 5 minute pana cand carnea este usor carbonizata. Nu le muta în jurul sau se pot lipi.
Ungeți cealaltă parte, apoi întoarceți-o folosind clești. Nu apăsați pe carne, deoarece aceasta va stoarce sucurile.
Gatiti inca 5 minute pentru mediu. Dacă îți plac burgerii roz la mijloc, gătește cu 1 min mai puțin pe fiecare parte. Pentru bine făcut, gătiți încă 1 min.
Scoate burgerii de pe grătar. Se lasă să se odihnească pe o farfurie, astfel încât toate sucurile să se poată așeza în interior.
Feliați 4 chifle de burger în jumătate.
Așezați, cu partea tăiată în jos, pe grătar și prăjiți timp de 1 min până când sunt ușor carbonizate.
Așezați un burger în interiorul fiecărui coc, apoi completați cu acompaniamentul ales.