Burgeri De Varză
Burgerii de varză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 18. O porție conține 539 calorii, 27G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână usturoi, unt, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Burgeri De Varză (Runzas), Burgeri danezi de chiftele cu varză roșie murată, și Burgeri de porc și mere cu varză roșie murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Împărțiți fiecare pâine de aluat de pâine congelată în 6 bucăți și rulați în bile. Pune deoparte.
Zdrobiți carnea de vită măcinată într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati pana se rumeneste uniform.
Adăugați apa, varza, ceapa și usturoiul. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand dupa cum este necesar, pana cand varza este moale. Condimentează cu sare și piper după gust. Îmi place să folosesc mai mult piper decât sare.
Scurgeți orice exces de lichide și lăsați-le deoparte.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați bilele de aluat în pătrate de 5 inci (aproximative).
Așezați aproximativ 3/4 cană de burger de varză în centru, pliați aluatul și ciupiți pentru a sigila.
Așezați pe o foaie de copt cu cusătura în jos.
Coaceți timp de 15 până la 18 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și periați cu unt topit.