Burgeri De Ton Cu Față Deschisă

Burgeri De Ton Cu Față Deschisă
Burgerii cu ton deschis ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de sos de salată ranch, chifle de hamburger, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Burgeri Falafel Cu Față Deschisă, Burgeri De Soare Cu Față Deschisă, și Burgeri De Curcan Cu Față Deschisă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, înmuiați cubulețe de pâine în lapte evaporat; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă amestecul de salată, tonul și pimientos. Puneți aproximativ 1/4 cană pe fiecare jumătate de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați pe o foaie de copt. Se fierbe 5-6 in. de la foc timp de 4 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger în meniu? Încercați să asociați cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, vanilie, bogat
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista