Burgeri de somon cu spanac și ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgeri de somon cu spanac și ghimbir. O porție conține 304 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 71 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de ghimbir, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Încercați Burgeri de somon cu spanac și ghimbir, Burgeri de somon cu ghimbir cu Scallions la grătar, și Burgeri de somon proaspăt cu Hoisin și ghimbir (cu conținut scăzut de grăsimi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați somonul în zaruri de 1/4 inch, apoi amestecați împreună cu spanac, scallions, ghimbir, sare și piper într-un castron mare până se combină bine.
Bateți împreună albușul de ou și sosul de soia într-un castron mic și amestecați în amestec de somon, apoi formați-vă în chiftele de 4 (1/2 inch grosime).
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte și periați ușor cu ulei. Gatiti chiftelele, intorcand cu grija o data, pana se rumenesc si fierte, 6 pana la 7 minute in total.
Serviți fiecare burger acoperit cu 1 1/2 lingurițe de ghimbir murat.
* Patties pot fi formate cu 4 ore înainte și răcite pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară, apoi acoperite cu folie de plastic.
Fiecare porție conține aproximativ 179 de calorii și 7 grame de grăsime.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.