Burgeri de pui și Feta

Burgerii de pui și Feta ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 298 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, tapenadă kalamata-măsline, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Burgeri de pui cu spanac și Feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, Burgeri de pui greci cu Feta, și Burgeri De Miel Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați puiul, oregano, tapenada, brânza feta și usturoiul împreună într-un castron; se formează în 4 chiftele. Condimentează burgerii cu sare și piper.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mare și ungeți ușor grătarul cu ulei de măsline.
Gatiti prajiturile pana se carbonizeaza pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți burgerii și terminați de gătit, abținându-vă de la aplatizare cu spatula până când nu mai este roz la mijloc, încă aproximativ 5 minute.
Se scurge pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie înainte de servire.