Burgeri De Porc Vietnamezi Înveliți În Salată
Rețeta de burgeri de porc Vietnamezi înveliți în salată ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 5 minute. Pentru $1.08 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ghimbir, suc de lime, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri De Curcan Teriyaki Înveliți Cu Salată Verde, Burgeri de curcan înveliți în salată cu brânză de capră, și Carne de porc învelită în salată, vinete și tofu.
Instrucțiuni
Adăugați ceapa, lămâia și ghimbirul, în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până se toacă fin și lipiți ca.
Transferați amestecul de ceapă într-un castron de dimensiuni medii; adăugați carnea de porc, 2 linguri de sos de pește, sos de soia, sare, piper, coriandru și aproximativ cantitatea de ardei iute (opțional).
Amestecați-le pe toate folosind mâinile pentru a vă asigura că este amestecat uniform. Nu amestecați prea mult.Formați carnea în 6 chiftele de dimensiuni egale de 3 sau 4 inci în diametru. Puneți la frigider prăjiturile cel puțin o oră și până la 24 de ore, astfel încât să fie bine răcite, iar aromele să se contopească.Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la foc mediu. Grătați prăjiturile aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare (dacă utilizați un grătar cu cărbune, veți ști că cărbunii sunt gata când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra cărbunilor timp de doar 3 sau 4 secunde).Pregătiți toppingurile: amestecați șalota, restul de sos de pește cu cupă de aproximativ, sucul de lămâie, ardeii iute rămași (opțional) într-un castron mic și dați deoparte.Aruncați salata mărunțită, coriandrul, menta, morcovul și bețele de chibrit daikon și stilul de circularizare a modelului într-un castron mediu.
Adăugați pansamentul și aruncați well.To serviți așezați fiecare burger pe o frunză întreagă de salată. În partea de sus, cu o salată de salată, cilantro, morcovi și daikon. Înfășurați frunza în jurul burgerului pentru a găuri toppingurile în loc.
Se servește cu sulițele de castraveți.