Burgeri De Porc Vietnamezi Înveliți În Salată

Burgeri De Porc Vietnamezi Înveliți În Salată
Rețeta de burgeri de porc Vietnamezi înveliți în salată ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 5 minute. Pentru $1.08 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ghimbir, suc de lime, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri De Curcan Teriyaki Înveliți Cu Salată Verde, Burgeri de curcan înveliți în salată cu brânză de capră, și Carne de porc învelită în salată, vinete și tofu.

Instrucțiuni

1
Adăugați ceapa, lămâia și ghimbirul, în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până se toacă fin și lipiți ca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați amestecul de ceapă într-un castron de dimensiuni medii; adăugați carnea de porc, 2 linguri de sos de pește, sos de soia, sare, piper, coriandru și aproximativ cantitatea de ardei iute (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Sos De PeșteSos De Pește
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Amestecați-le pe toate folosind mâinile pentru a vă asigura că este amestecat uniform. Nu amestecați prea mult.Formați carnea în 6 chiftele de dimensiuni egale de 3 sau 4 inci în diametru. Puneți la frigider prăjiturile cel puțin o oră și până la 24 de ore, astfel încât să fie bine răcite, iar aromele să se contopească.Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la foc mediu. Grătați prăjiturile aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare (dacă utilizați un grătar cu cărbune, veți ști că cărbunii sunt gata când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra cărbunilor timp de doar 3 sau 4 secunde).Pregătiți toppingurile: amestecați șalota, restul de sos de pește cu cupă de aproximativ, sucul de lămâie, ardeii iute rămași (opțional) într-un castron mic și dați deoparte.Aruncați salata mărunțită, coriandrul, menta, morcovul și bețele de chibrit daikon și stilul de circularizare a modelului într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ridiche DaikonRidiche Daikon
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați pansamentul și aruncați well.To serviți așezați fiecare burger pe o frunză întreagă de salată. În partea de sus, cu o salată de salată, cilantro, morcovi și daikon. Înfășurați frunza în jurul burgerului pentru a găuri toppingurile în loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ridiche DaikonRidiche Daikon
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
5
Se servește cu sulițele de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Revista