Burgeri De Porc Vietnamezi Înveliți În Salată

Burgeri De Porc Vietnamezi Înveliți În Salată
Rețeta de burgeri de porc Vietnamezi înveliți în salată ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 5 minute. Pentru $1.08 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ghimbir, suc de lime, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri De Curcan Teriyaki Înveliți Cu Salată Verde, Burgeri de curcan înveliți în salată cu brânză de capră, și Carne de porc învelită în salată, vinete și tofu.

Instrucțiuni

1
Adăugați ceapa, lămâia și ghimbirul, în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până se toacă fin și lipiți ca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați amestecul de ceapă într-un castron de dimensiuni medii; adăugați carnea de porc, 2 linguri de sos de pește, sos de soia, sare, piper, coriandru și aproximativ cantitatea de ardei iute (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Sos De PeșteSos De Pește
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Amestecați-le pe toate folosind mâinile pentru a vă asigura că este amestecat uniform. Nu amestecați prea mult.Formați carnea în 6 chiftele de dimensiuni egale de 3 sau 4 inci în diametru. Puneți la frigider prăjiturile cel puțin o oră și până la 24 de ore, astfel încât să fie bine răcite, iar aromele să se contopească.Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la foc mediu. Grătați prăjiturile aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare (dacă utilizați un grătar cu cărbune, veți ști că cărbunii sunt gata când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra cărbunilor timp de doar 3 sau 4 secunde).Pregătiți toppingurile: amestecați șalota, restul de sos de pește cu cupă de aproximativ, sucul de lămâie, ardeii iute rămași (opțional) într-un castron mic și dați deoparte.Aruncați salata mărunțită, coriandrul, menta, morcovul și bețele de chibrit daikon și stilul de circularizare a modelului într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați pansamentul și aruncați well.To serviți așezați fiecare burger pe o frunză întreagă de salată. În partea de sus, cu o salată de salată, cilantro, morcovi și daikon. Înfășurați frunza în jurul burgerului pentru a găuri toppingurile în loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
Se servește cu sulițele de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Revista