Burgeri De Porc Din Caraibe La Grătar
Rețeta de burgeri de porc din Caraibe La grătar ar putea satisface pofta ta din America Centrală în aproximativ 38 minute. Această rețetă face 4 porții cu 712 calorii, 35g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, Filet De Porc Din Caraibe La Grătar, și Filet De Porc Din Caraibe La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cepei, pâinii și uleiului. Formați amestecul în 4 chiftele, cu grosimea de aproximativ 3/4 inch.
Acoperiți și grătați chiftele de 4 până la 5 inci de la foc mediu 15 până la 18 minute, întorcându-se o dată, până când nu mai este roz în centru.
Adăugați felii de ceapă la grătar pentru ultimele 8 până la 10 minute de grătar, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Ungeți ambele părți ale feliilor de pâine cu ulei.
Adăugați pâinea la grătar pentru ultimele 2 până la 3 minute de grătar, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Serviți burgeri și ceapă între felii de pâine.