Burgeri De Porc Cu Crustă De Pecan Cu Maioneză Uscată De Caise-Chipotle

Rețeta de burgeri de porc cu crustă de Pecan cu maioneză uscată de caise-Chipotle ar putea satisface pofta americană în aproximativ 33 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 728 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de carne de porc măcinată, nuci pecan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de porc-Pecan-crustă și ceapă de caise Chipotle umplute, Maioneză Uscată De Caise-Chipotle, și Burgeri Taco Cu Maioneză Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Combinați ușor carnea de porc și rezervați 2 linguri. amestec de maioneză până la amestecare, folosind mâinile. Formați în chiftele de 4 (4 inci lățime, 1 inci grosime).
Se amestecă împreună untul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic până se omogenizează bine.
Presărați fiecare tort cu aproximativ 2 linguri. amestec de pecan (aproximativ 1 lingură. pe fiecare parte), apăsând ușor pentru a adera.
Grătare de porc acoperite cu pecan, acoperite cu capac pentru grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) încălziți 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în centre înregistrează 15
Grătați chiflele, tăiați părțile în jos, 1 până la 2 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Serviți burgeri pe chifle cu salată verde și maioneză uscată de caise-Chipotle.