Burgeri De Miel-Feta Cu Sos De Iaurt-Castraveți

Burgeri De Miel-Feta Cu Sos De Iaurt-Castraveți
Burgerii de miel-Feta cu sos de iaurt-castraveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. O porție conține 346 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți oregano, piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri De Miel Cu Usturoi-Feta Cu Sos De Castravete-Iaurt, Burgeri de curcan de miel cu sos de iaurt de castraveți, și Burgeri de miel cu Raita feta-castravete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare. Împărțiți amestecul în 8 porții egale, modelându-se în torturi groase de 1/4 inch. Puneți 1 lingură de brânză feta pe fiecare dintre cele 4 torturi (nu se întinde pe margini); acoperiți cu tortele rămase, apăsând marginile pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați chiftelele pe grătar și grătiți, acoperite, 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Înfășurați jumătățile de pita în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Adăugați jumătăți de pita învelite în folie la grătar și grătiți 2 minute sau până când pitas sunt calde, întorcând ocazional punga de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Tapetați fiecare jumătate de pita cu salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
7
Așezați 1 felie de Roșie și 1 patty în fiecare jumătate de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
8
Stropiți 2 linguri de sos de iaurt-castraveți peste fiecare jumătate de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista