Burgeri de curcan și ovăz

Burgeri de curcan și ovăz
Rețeta de curcan și burgeri de ovăz ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $2.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 385 calorii, 37g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chifle sandwich cu ceapă, pudră de chili, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Afine Zucchini Ovăz Baruri, blueberry bananan oat bars, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente. Împărțiți amestecul în 6 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
2
Încălziți o tigaie pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
3
Adăugați patties; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
4
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți fiecare porție cu 1 frunză de salată, 1 felie de roșii și jumătatea superioară a ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
TomateTomate
RolaRola

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista