Burgeri de curcan uscați la soare cu busuioc și un

Burgeri de curcan uscate la soare, cu busuioc un Olixtoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,62 USD pe porție. O porție conține 282 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de jumătăți de roșii uscate la soare, sare, piept de curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burgeri de curcan uscați la soare cu busuioc și un, Burgeri de miel cu aioli de roșii uscate la soare, și Burgeri De Curcan Cu Bacon Cu Ananas Aioli.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente. Împărțiți amestecul de curcan în 4 porții egale, modelând fiecare într-un patty de 1/2 inci.
Așezați chiftelele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 16
Așezați 1 frunză de salată, dacă doriți, pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare cu 1 burger și 1 felie de roșii, dacă doriți.
Întindeți 1 lingură de busuioc Aoli pe interiorul fiecărui blat bun.
Așezați fiecare blat pe 1 burger.