Burgeri de Crab cu față deschisă cu sos de ardei roșu

Burgeri de Crab cu față deschisă cu sos de ardei roșu
Rețeta burgerilor de Crab cu față deschisă cu sos de ardei roșu ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 301 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,27 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de inimă de frunze de salată română, ceapă verde, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri de pui cu față deschisă cu maioneză de busuioc, Burgeri de miel cu față deschisă cu sos de iaurt de mentă, și Burgeri de miel cu față deschisă, cu gust de fistic-caise.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele în micicastron. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1
Bateți primele 7ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se amestecă în piper roșuși ceapa verde. Se amestecă ușor în crab și 3 / 4cup panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
3
Presărați 1 cană panko pe rimfoaie de copt. Folosind 1/4 cană pentru fiecare burger, formați amestecul de crab în prăjituri de douăsprezece de 3 inci. Apăsați în firimituri pe foaie pentru a acoperi ambele părți; păstrați burgerii de crab pe foaie.Acoperiți cu folie de plastic. Se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Răspândiți părțile tăiaterulouri cu unt. Rulouri de grătar, laterale cu unt, până devin aurii, aproximativ 2 minute; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
6
Topiți 2 linguri de unt cu uleiîn tigaie mare la foc mediu-mare.Lucrând în 2 loturi, adăugați burgeri în tigaie.Saut până la maro, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Aranjați 1 rolă pe jumătate, tăiată cu fața în sus, pe fiecareplacă. Completați fiecare cu frunze de salată, apoi 2 crabburgeri. Lingura se îmbracă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
RolaRola
8
* Disponibil în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri și pe piețele asiatice.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista