Burgeri de bizoni cu ceapă Cabernet și Cheddar din Wisconsin

Burgeri Bison cu ceapa Cabernet și Wisconsin Cheddar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 717 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână escarolă, șalotă, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri de bizoni cu ceapă Cabernet și Cheddar din Wisconsin, Burgeri De Bizoni Cu Ceapă Cabernet Și Cheddar Din Wisconsin, și Carne de vită și Cheddar din Wisconsin cu ceapă fiartă cu bere.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei în greletigaie medie la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa, se stropeștecu sare și se fierbe până se înmoaie și se rumenesc, agitând des, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la mediu și continuați la saut până când este foarte fraged și bine rumenit, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Adăugați vin și gătiți, amestecând ocazional, până când lichiduleste absorbit, aproximativ 5 minutes.DO înainte: se poate face 3 zileînainte. Se răcește, se acoperă și se răcește.
Preîncălziți broilerul. Se amestecă ușorcarne și următoarele 3 ingredienteîn castron mare. Formați în chiftele cu grosimea de patru 1/2 inci.
Încălzirămânând 1 lingură de ulei în tigaie mare grea peste căldură ridicată.
Presărați burgeri cusare și piper; se adaugă în tigaie.Gatiti pana se rumeneste bine,aproximativ 2 minute pe partea formatamediu-rar.
Deschideți chifle și aranjați,tăiați partea în sus, pe coacere cu ramăfoaie.
Puneți felii de brânzătopuri de bun. Se fierbe până se topesc brânzeturile și jumătățile de fundușor prăjite, aproximativ 1 minut.
Răspândiți jumătățile inferioare cumuștar. Completați fiecare cu câtevafrunze de Carole, apoi burger.Lingura ceapa deasupra burgeri, împărțind în mod egal. Acoperiți cutopuri de tun; apăsați ușor.