Burgeri de bere și bizoni cu brânză de Pub

Bere și bizoni burgeri cu brânză Pub ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri De Bere Și Bizoni, Friptură De Bizon Fiert Cu Bere, și Bacon Bison Bere Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu (350 până la 450).
Se amestecă bizon, ovăz, 2 linguri. ale, sarea și piperul într-un castron mare până când sunt combinate. Formați în patru 1/2-in. patties cu o ușoară depresiune în centrul fiecăruia pentru a le ajuta să gătească uniform.
Rotiți usturoiul într-un robot de bucătărie până când este tocat.
Adăugați brânzeturi și restul de 2 linguri. ale și se învârte până se omogenizează.
Burgeri la grătar, întorcându-se o dată, până când sunt gătite așa cum doriți, 6 minute în total pentru mediu. În ultimele minute, grătați chiflele împărțite, întorcându-se o dată, aproximativ 2 minute în total.
Aranjați burgeri pe partea de jos a chifle și de sus cu varza.
Întindeți blaturile cu amestec de brânză.