Burgeri cu brânză dublă cu Bacon de curcan cu sos de roșii prăjite la foc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgeri cu brânză dublă cu slănină de curcan cu sos de roșii prăjite la foc. Această rețetă servește 4 și costă 7,5 USD pe porție. O porție conține 1019 calorii, 98G de proteine, și 48G de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de boia de ardei, ulei de măsline, brioșe de dimensiuni sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Burgeri cu brânză dublă cu Bacon de curcan cu sos de roșii prăjite la foc, Piept de curcan în sos de roșii prăjite la foc și busuioc, și Paste de dovlecei cu roșii prăjite la foc cu chiftele de curcan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți un strop de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la mediu-mare și adăugați slănina de curcan. Gatiti pana cand sunt crocante, 3 minute pe fiecare parte, scoateti pe farfurie.
În timp ce slănina se gătește, combinați pieptul de curcan, ceapa verde, coriandru, chipotle, boia, sare și piper, coaja de tei și sucul.
Se amestecă pieptul de curcan cu condimente și se formează 4 secțiuni, din fiecare, 2 paturi.
Așezați primele 4 torturi în tigaie; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și așezați-o pe o farfurie și acoperiți-o ușor cu folie pentru a se menține cald
În timp ce primul lot de burgeri gătiți încălziți 1 lingură de ulei într-o oală de sos la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și înmuiați 3 până la 4 minute, condimentați cu sare și piper și apoi adăugați Worcestershire, zahăr brun, roșii și muștar.
Lasă sosul să se gătească la foc mic.
Adăugați al doilea lot de burgeri în tigaie și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Se acoperă cu o felie de brânză și 2 bucăți de slănină. Tigaie de cort cu folie și gătiți la foc mic până la moderat pentru a topi brânza, aproximativ 1 minut.
Așezați burgeri pe fundul brioșelor. Se acoperă cu burgeri cu brânză dublă de slănină, sos de roșii prăjite la foc și blat de brioșă engleză.