Burger Louisiana

Burger Louisiana
Louisiana Burger este un fel principal care servește 4. O porție conține 1179 calorii, 58G de proteine, și 87G de grăsime. Pentru 3,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare și piper, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Această rețetă este plăcută de 226 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Burger Louisiana, Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Melt, și Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Melt sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți împreună maioneza, muștarul, sosul iute, cornichonii, ceapa verde și pătrunjelul într-un castron mic și condimentați cu sare și piper, după gust. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
CornișonCornișon
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Amestecați boiaua, piperul, sarea, cimbrul, pudra de usturoi, pudra de ceapă și cayenne într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Modelați carnea în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Periați cu ulei, condimentați ambele părți cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Presărați 1 parte din fiecare patty cu amestecul de condimente, asigurându-vă că frecați condimentele în carne, apoi stropiți cu ulei înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Preîncălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Încălziți cele 2 linguri de ulei într-o tigaie din fontă deasupra grătarelor grătarului până când începe să strălucească. Dacă folosiți tigaie din fontă, așezați burgerul în tigaie și gătiți până se carbonizează ușor și condimentele au format o crustă, aproximativ 1 1/2 minute (aveți grijă să nu ardeți condimentele.) Întoarceți burgerul, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până la coacerea dorită. Dacă utilizați un grătar, grătiți burgerii pe grătarele grătarului pentru aproximativ aceeași perioadă de timp. Topiți fiecare burger cu 2 felii de brânză în ultimele 30 de secunde de gătit, până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Puneți burgerii pe chifle, acoperiți cu șunca, o parte din ceapă și o parte din sosul de maioneză și chipsuri de cartofi. Folosiți o frigăruie pentru a ține burgerul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger funcționează foarte bine cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Ai putea încerca Cotarella Sodale Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Cotarella Sodale Merlot
Cotarella Sodale Merlot
De culoare violet intens, Sodale este redolant cu fructe negre cu cerneală, condimente dulci și minerale - toate fiind țesute împreună cu un grad de finețe care îi amintește de veneratul său văr, Montiano. La gust, vinul este suculent, dar structurat cu tanin abundent, care este lustruit și suplu în textură. Un finisaj echilibrat de lungime medie cere o altă înghițitură și face din Sodale un băutor de zi cu zi indespensabil.Asociați Sodale cu cina de la mijlocul săptămânii sau cu o aventură mai atent coordonată. O ciupercă portobello umplută, un sos bolognez gătit lent sau o friptură de coajă arsă cu prăjituri și o reducere de vin roșu s-ar împerechea frumos cu Sodale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista