Burger De Unt Mai Bun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mai bine burgerul cu unt. O porție conține 1909 calorii, 47G de proteine, și 181g de grăsime. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați patru pateuri de carne de vită angus de 8 uncii, boia de ardei, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până brânză ai putea urma acest curs principal cu Bianca Desert Brânză La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burger Cu Unt De Arahide, Burger Cu Unt De Arahide, și Burger cu unt de arahide și slănină cu chutney de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru untul compus: amestecați împreună untul, busuiocul, pătrunjelul, tarhonul, cayenne și usturoiul; condimentează cu sare și piper. Puneți amestecul pe o bucată de folie de plastic într-o movilă lungă de 6 inci. Îndoiți folia de plastic peste amestec pentru a-l închide și rotiți-l pentru a forma un buștean de aproximativ 2 1/2 inci în diametru. Se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore.
Pentru aioli de usturoi prăjit: amestecați maioneza, sucul de lămâie, ardeiul, cayenne, chimenul și usturoiul într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Pentru burgeri: Preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe.
Formați carnea de vită măcinată în 4 patties. Umpleți o felie de unt compus în interiorul fiecăruia și fierbeți burgerii la coacerea dorită.
Adăugați o altă felie de unt în partea de sus a fiecărui burger, urmată de o felie de brânză. Se fierbe scurt, doar până se topește brânza.
Serviți pe chifle cu o movilă mică de aioli deasupra brânzei.