Burger De Pui Vietnamez "Banh Mi"

Burger De Pui Vietnamez
Burgerul de Pui vietnamez "Banh Mi" necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 5,06 USD pe porție. O porție conține 477 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la feeds.epicurious.com are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger, castraveți, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Burger De Pui Vietnamez "Banh Mi", Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, și Sandwich De Pui Vietnamez (Banh Mi).

Instrucțiuni

1
Într-un castron de sticlă, combinați castravetele, morcovul șifeluri de mâncare. Într-o oală mică, aduceți la fierbere oțet alb, 1 1/2 linguriță sare,zahăr și 1 cană apă; se toarnă peste legumeși se dă la frigider până la murat, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
CastraveteCastravete
MorcovMorcov
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se incalzeste cuptorul la 400 de grade 400 de grade F.In un robot de bucătărie, pulse tofu, ou, scallions, 1/4 lingurițăpiper și restul de 1 linguriță sare până la combinare, 30 de secunde. Într-un castron, pliați amestecul de tofu în pui; forminto 4 patties. Ungeți o foaie de copt de 12" x 12 " cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pui întregPui întreg
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
3
Coaceți burgerii până când temperatura internă atinge165 buc.f, 20 de minute. Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de susan.Saut shiitakes, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Adăugați sos de soia, cidru de mereoțet, chimen, zahăr brun și restul de 1/4 lingurițăpiper; gatiti 2 minute. Împărțiți burgeri,ciuperci, salată murată, muguri de fasole și coriandru printre chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Zahăr BrunZahăr Brun
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MărMăr
ChimenChimen
RolaRola
5
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista