Burger Coasta De Vest
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați West Coast Burger. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, praf de usturoi, ketchup și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui De Coasta De Vest, Salată De Cartofi De Pe Coasta De Vest, și Sally ' s West Coast Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se caramelizează ușor aproximativ 15 minute.
Adăugați muștarul și un vârf de sare și gătiți încă 2 minute.
Scoateți ceapa din tigaie într-un castron mic și dați deoparte.
Sos Special: într-un castron mediu combinați toate ingredientele și amestecați până se omogenizează.
Burgeri: Preîncălziți broilerul la scăzut.
Formați amestecul de carne măcinată în 6 plăcinte egale. Nu peste mâner sau comprima chiftele, păstrați-le în vrac. Acest lucru va ajuta la crearea unui burger delicat. Peste amestecare și compactare va duce la un burger greu greu.
Încălziți uleiul de canola o tigaie mare cu fund greu la foc mediu-mare.
Într-un castron mic combinați sarea, piperul și praful de usturoi și condimentați burgerii generos cu amestecul.
Puneți prăjiturile în tigaie și gătiți timp de 4 minute. Răsturnați și lăsați să gătească timp de 1 minut, apoi topiți fiecare patty cu o bucată de brânză. Gatiti inca 2 minute pana cand branza este topita si burgerii sunt medii.
În timp ce burgerii se gătesc, periați ușor chiflele cu unt topit și puneți-le pe o tigaie. Se fierbe până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute.
Pentru a asambla, împărțiți chiflele și întindeți fiecare jumătate cu aproximativ o lingură de sos special.
Puneți burgerii pe jumătatea inferioară a fiecărui coc, deasupra cu ceapă caramelizată, roșii și salată. Acoperiți cu jumătatea superioară a chiflei și serviți.