Bunica Trumbetas' Nucă De Cocos Unt De Arahide Fudge Baruri

Bunica Trumbetas' Nucă De Cocos Unt De Arahide Fudge Baruri
Bunica Trumbetas' nucă de cocos Unt de arahide Fudge baruri ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 352 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, chipsuri de ciocolată, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare sunt Bunica lui Carol unt de arahide Fudge, Batoanele cu unt de arahide ale bunicii, și Batoane Cu Unt De Arahide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Bateți amestecul de tort, untul de arahide, ouăle și 2 2/3 linguri de unt înmuiat împreună într-un castron mare până când aveți un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți aproximativ 2/3 din aluat în vasul de copt pregătit; apăsați restul în bile mici și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se amestecă glazura, laptele condensat îndulcit, chipsurile de ciocolată și 2 lingurițe de unt înmuiat împreună într-un castron până se omogenizează; întindeți deasupra stratului de aluat din vasul de copt. Aplatizați ușor bilele de aluat cu degetele și întindeți deasupra amestecului de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Se răcește complet înainte de a tăia în 24 de pătrate pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista