Răspândirea fructelor de mare a bunicii Reed ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 372 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați creveți, maioneză, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați Supa de fructe de mare a bunicii, Risotto Cu Tripă De Stuf, și Răspândirea Fructelor De Mare Fierbinți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți creveții în 5 căni de apă într-o cratiță medie 3 până la 5 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Cojiți creveții și devein, dacă doriți. Tăiați creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Se amestecă împreună creveți, carne de crab și următoarele 8 ingrediente; acoperiți și răciți până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Se servește pe felii de castraveți și felii de dovlecei sau în cupe phyllo.